When Open Server Console on Sangfor HCI my web goes lag

Perkutut55 Lv1Posted 26 Oct 2022 17:53

hi i would like to ask about When Open Server Console on Sangfor HCI my web goes lag, why it happen?
anyone have same problem with me?
i'm so confused please help me

CTI_JianJie has solved this question and earned 10 coins.

Posting a reply earns you 2 coins. An accepted reply earns you 20 coins and another 10 coins for replying within 10 minutes. (Expired) What is Coin?

Enter your mobile phone number and company name for better service. Go

Could you define further the lag phenomena? Eg: how long does it take to load the server console?
If you need further assistance, please reach out to sangfor support tech.support@sangfor.com.
Is this answer helpful?
Kalem Lv3Posted 27 Oct 2022 00:11
  
Firmware upgrade.
jetjetd Lv5Posted 27 Oct 2022 00:13
  
Try to clear the cache of your browser. Try other browser as an option. If does not fix the problem, upgrade the firmware of your Sangfor HCI appliance.
Bakhtiar Lv3Posted 27 Oct 2022 09:17
  
maksutnya web servernya abang jadi agak lemot gitu setelah ngebuka consolenya HCI ?
rivsy Lv4Posted 27 Oct 2022 11:29
  
Did you try to clear the cache of the browser your using then close and re log-in again? BTW what type of connection your using WiFi or LAN?
RegiBoy Lv4Posted 27 Oct 2022 13:04
  
Use Incognito, try also to use Google Chrome as recommended. You can also try to  upgrade the firmware. If not resolve, contact support immediately.
Naomi Lv3Posted 31 Oct 2022 11:17
  
Restart the server
Adonis001 Lv2Posted 31 Oct 2022 12:43
  
Try to clear the cache, if not try firmware upgrade
isabelita Lv2Posted 31 Oct 2022 13:14
  
Check your routing and switching configuration. It maybe has some broadcast storm
BitCloud Lv2Posted 31 Oct 2022 13:22
  
Try another browser or clear its cached.

I Can Help:

Change

Moderator on This Board

2
8
0

Started Topics

Followers

Follow

Board Leaders