VM showing memory usage 100%

|
  • 1273
  • 10

Issue Description

On the aCloud UI, the VM showing memory usage on 100% all the time. Login to VM, found that the actual memory usage is not 100%.

Handling Process

  • Check on the VM, found that the vmTools already installed.
  • Go to C:\Program Files (x86)\Sangfor VMSTool\ModulesUpdate, check are there 2 files located on this directory.
  • 382955ea2f5722d289.png
  • Found that one of the file missing on current directory.
  • Copy all files under C:\Program Files (x86)\Sangfor VMSTool\FastIO\ModulesUpdate and paste to C:\Program Files (x86)\Sangfor VMSTool\ModulesUpdate.
  • Reboot the VM.

Root Cause

It is because some plug in have been blocked during installation, cause some files missing.
880705ea2f532af506.png

Solution

Copy all files under C:\Program Files (x86)\Sangfor VMSTool\FastIO\ModulesUpdate and paste to C:\Program Files (x86)\Sangfor VMSTool\ModulesUpdate.
Muhammad Bilal Lv4Posted 15 Jan 2021 00:54
  
Thanks for sharing information
Faisal Lv8Posted 19 Feb 2021 21:18
  
Thank you very much for the information ...
Faisal Lv8Posted 28 Feb 2021 08:18
  
Nice article ...
Faisal Lv8Posted 01 Mar 2021 14:33
  
Great info ...
Faisal Lv8Posted 01 Mar 2021 14:34
  
Very informative …
Ellechar Lv4Posted 16 Mar 2021 14:49
  
Very Nice Infoooooooooooooo!
Faisal Lv8Posted 16 May 2021 23:45
  
Nice guidance ...
Raza Islam Lv3Posted 26 Jul 2022 15:56
  
Thank you very much for the information.
Raza Islam Lv3Posted 29 Jul 2022 16:04
  
Thank you very much for the information

I want to write a case
Doc ID: 3330
Author: Newbie280530
Updated: 2020-12-30 14:19
Version: